Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Maxime is iemand die echt verstand heeft van paarden. Niet alleen het rijden, nee ook alles er om heen.
Maxime heeft mij super geholpen met de zoektocht naar een paard, heel secuur te werk gegaan en veel informatie en tips meegegeven.
Mijn andere pony staat hier nu al weer even op stal en in tijden niet zo gelukkig gezien. Heerlijk elke dag hele dagen naar buiten, onbeperkt hooi en een top verzorging voorzien van alle gemakken voor zowel paard als mens.
Hoe ideaal is het om op je stal een hoefsmid te hebben, iemand die je les kan geven en ook nog eens masseur is? Wat wilt een mens nog meer?

Ik ben superblij met Maxime! Op naar vele leerzame lessen.

Naomi - 20-02-2020 - 22:58

Soms lukt het als ruiterzijnde niet zelf om het probleem met je paard op te lossen. Ipv zelf aan te klooien heb ik Maxime ingeschakeld. Paard heeft een maand in training gestaan en wat ben ik blij met deze keuze. Wat een ander paard heb ik terug. Maxime je bent een topper!!

Daisy Tieman - 20-10-2019 - 22:03

 

Maxime is iemand waar je veel van kunt leren en verder kan komen. Ze geeft duidelijke aanwijzingen en tips waar je zeker iets mee kunt. Zelf les ik bij Maxime met een draak van een paard. Waarbij je snel moet kunnen reageren en anticiperen. Of juist net even andere hulpen moet geven. Soms lukte mij dat nog niet, maar met de hulp van Maxime gaat het steeds beter. Het zijn vaak de kleine hulpen bij dit paard maar die geven een grote uitkomst en Maxime weet al die hulpen te vinden. En dat merk je meteen aan het paard! Hij wilt nu echt zn best doen en gaat niet in protest als hij het niet snapt. Ook is hij een stuk rustiger geworden en ik denk ook een stuk zelfverzekerd. Dit maakt het fijn, want zo kunnen wij lekker aan de gang met hem ipv eerst door de streken heen te rijden!

Lisanne - 28-09-2018 - 22:25

 

Super blij met de hulp van Maxime. Ze heeft mijn jonkie een super fijne massage gegeven waar hij duidelijk losser van werdt tijdens het rijden. Inmiddels begonnen met lessen en na 2 lessen gaat hij al zo vooruit!

Daisy - 28-09-2018 - 13:43

Heerlijk om na de geboorte van me kleine meid weer even bezig te zijn met me grote viervoeter. Maxime is erg behulpzaam en geeft op een fijne manier les. Vanwege me zwangerschap heb ik een behoorlijke tijd niet meer in het zadel gezeten, dit was ook aan me paardje te merken. Maar met wat tips van Maxime gaat het al weer een heel stuk beter

Denise - 28-09-2018 - 11:03


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »